ΙΧΘΥΟΕΣΣΑ

Seafood Restaurant

Fresh fishes

ΙΧΘΥΟΕΣΣΑ

Με θέα το απέραντο γαλάζιο, η «Ιχθυόεσσα» προσφέρει γνήσια ελληνική θαλασσινή κουζίνα που μοσχοβολάει ιώδιο, υπηρετώντας με πάθος την ποιοτική θαλασσινή εστίαση.

Η ανεπιτήδευτα ζεστή ατμόσφαιρα και η προσεγμένη διακόσμηση σε μεταφέρει σε αυθεντικό ψαρότοπο, όπου όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν στη δημιουργία μιας μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Με προνομιακή θέση και εντυπωσιακή θέα στον Κορινθιακό κόλπο, ο επισκέπτης και τις 4 εποχές του χρόνου απολαμβάνει φαγητό από εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα θαλασσινών ψαριών και μεζέδων με τη συνοδεία παραδοσιακού ούζου και τσίπουρου.

Menu

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τις παρασκευές επιλέγονται προσεκτικά, ενώ δίνεται έμφαση στα εποχικά και φρέσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται καθημερινά εντός του καταστήματος, χρησιμοποιώντας φρέσκες πρώτες ύλες.

Η αυθεντικότητα των γεύσεων και της φιλοξενίας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογένεια Μελέτη, η οποία θα σε κάνει να αισθανθείς καλοδεχούμενος επισκέπτης και όχι άλλος ένας πελάτης. Με σεβασμό στη θάλασσα, θα απολαύσετε πιάτα που διατηρούν ολοζώντανες τις υφές, τις γεύσεις και τα αρώματα της!

Το μενού ανανεώνεται καθημερινά, με φρέσκα ελληνικά ψάρια και η επιλογή γίνεται επιτόπου ή με τηλεφωνική παραγγελία, σε προσιτές τιμές.

Με τον καιρό τα παιδιά του Χρήστου Μελέτη, Ανδρέας, Ελένη, Σοφία και Κωνσταντίνα εμπλουτίζουν το μενού, με σύγχρονες γευστικές πινελιές, μένοντας όμως κοντά στη γευστική οικειότητα των παιδικών μας χρόνων.

Η ευγένεια, η προθυμία και η αμεσότητα αποτελούν βασικές αρχές της Ιχθυόεσσας, γεγονός που οι πελάτες εκτιμούν και απολαμβάνουν σε κάθε τους επίσκεψη.

Loutraki

A PLACE TO VISIT

Η «Ιχθυόεσσα» αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν place to visit γαστρονομικό προορισμό για τους λάτρεις των θαλασσινών, που βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας και αναδεικνύεται με το χρόνο σε σημείο αναφοράς στο χώρο της εστίασης

Η «Ιχθυόεσσα» βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της κοσμοπολίτικης Λουτρόπολης, έναν year-round τουριστικό προορισμό σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Το Λουτράκι προσφέρει πλήθος τουριστικών επιλογών στο σύγχρονο επισκέπτη, με σημαντική ξενοδοχειακή υποδομή, γαστρονομικές εκπλήξεις για όλα τα γούστα και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες.

Η περιοχή παρέχει τις ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης ειδικών μορφών τουρισμού με ιδιαίτερη στόχευση στον ιατρικό, θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό.

Οι υπηρεσίες υγείας και ευεξίας είναι άμεσα συνδεδεμένες με το όνομα Λουτράκι από την αρχαιότητα, ενώ οι διάσημες ιαματικές πηγές του αποτελούν παγκόσμιο ορόσημο στον θερμαλιστικό τουρισμό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουριστικό προϊόν του προορισμού επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης του Λουτρακίου visitloutraki.com

Parking

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Η «Ιχθυόεσσα» παρέχει τη δυνατότητα του ελεύθερου parking, σε άνετο, open air, ιδιόκτητο χώρο, λίγα μέτρα από το κατάστημα. Η πρόσβαση είναι εύκολη για κάθε τύπο αυτοκινήτου, με κατευθυντήριες ταμπέλες καθόλη τη διαδρομή.

Παρέχεται η υπηρεσία parking assistant, όπου ο επισκέπτης για δική του διευκόλυνση, παραδίδει τα κλειδιά σε υπάλληλο του εστιατορίου προκειμένου το όχημά του να οδηγηθεί με ασφάλεια στο χώρο στάθμευσης.

Υπαίθριος Χώρος Στάθμευσης Ιχθυόεσσα

Από Ισθμό Κορίνθου

Από Βυθιζόμενη Γέφυρα Ποσειδωνίας